Këto artikuj janë ekskluziv të Komunitetit Legalize Albania, që gëzon të drejtën e autorësisë sipas Ligjit Nr. 35/2016, “Për të drejtat e autorit dhe të drejtat e lidhura me to”.
Artikujt mund të ri-publikohen nga të tretë vetëm duke cituar “Legalize Albania” dhe shoqëruar me web adresën e burimit original.

Legalize Albania Kanabis Shqiperi