Këto artikuj janë ekskluziv të Komunitetit Legalize Albania, që gëzon të drejtën e autorësisë sipas Ligjit Nr. 35/2016, “Për të drejtat e autorit dhe të drejtat e lidhura me to”.
Artikujt mund të ri-publikohen nga të tretë vetëm duke cituar “Legalize Albania” dhe shoqëruar me web adresën e burimit original.

Legalize Albania Kanabis Shqiperi

Të dhënat e mbledhura nga pyetësor rastësor i një kampioni prej 144 studentësh nga Universiteti i Tiranës dhe të dhënat nga pyetësori i hapur me të interesuar.

[pdf-embedder url="https://legalize.al/wp-content/uploads/2021/12/Sondazh-Legalize-Albania.pdf"]

Plotëso sondazhin online dhe ndaje me miqtë.